Copiii – scurtmetraj de animație

8 gânduri despre “Copiii – scurtmetraj de animație

 1. Sugestiv, pentru japonezi, pentru romani, fictiune!Nu stiu unde se vrea sa se ajunga cu aceasta atitudine sociala a noastra? Probabil la stimularea nevoii umane de-a cere un sistem in care sa se incadreze? Atunci vom ajunge si noi, in sfarsit, ca japonezii, roboti fericiti ca au un loc de munca, copii constransi prin educatie, oameni care vor muri la locul de munca! Aceasta se cheama eficienta economica.

  • Depinde cum definești cadrul. E drept că românii încă nu pot fi încadrați așa „nemțește”, dar nu subestima sistemul de învățământ. Nici cel social. Deja suntem destul de bine închiși și încolonați. Ce, tu ai vreme de libertăți sau să faci măcar agricultură, cum poate că ți-ar plăcea?

   • Stii de fapt ce se vrea?Ca 666 sa devina o realitate concreta!Si va fi, fara doar si poate, eu raman mut de admiratie in fata unei asemenea ingenozitati diabolice! Cine stie, poate se slefuieste si-n mine ,,convingerea”…?

  • Mi-a placut si mie ,,copiiii”, un joc ingenios dintre fiinta si clona.Am inteles abia dupa ce-am vazut filmul rolul celui de-al patrulea ,,i”-COPIII COPIATI-chiar e tare!

   • Si eu care am incercat ,,sa te scot”, si ce faina explicatie am bagat iar tu iti faci ,,mea culpa” , in veci pururi n-o sa fii sef, nici macar la tine acasa … Vai, vai , daca te-as putea condimenta numa cu putina rautate si-oleaca de prefacatorie…., ne-ar fi tuturor mai bine! Da, nu-i bai , cine mai are ca mine un prieten care va fi martir? Las’ca-i fain si-asa…. 🙂

    • Dacă ar fi să vorbesc serios aici, la poanta ta, ar trebui să precizez cât de greu e uneori să nu fii prefăcut pe blog. E un efort, mai ales când lumea nu te cunoaște și poți să faci pe sfântul sau pe desăvârșitul, ori pe dascălul național.

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s