Muppets interpretând Bohemian Rhapsody

Și parodia e o formă de apreciere…

4 gânduri despre “Muppets interpretând Bohemian Rhapsody

  1. Imi vine asa gandul ca unii dintre cititorii „drezinei” sunt mai familiarizati cu papusile Muppets decat cu autorii rapsodiei. Poate gresesc. In indepartata mea adoloscenta eu am iubit mai mult „rapsodia” si autorii ei, si ma uitam din cand in cand la Muppets. Ce vremuri…

    • Ce rău ești cu cititorii mei :))) Se prea poate să ai dreptate. Dar și dacă se merge de la parodie spre original se pune, nu? Eu am auzit piesa pentru prima dată prin 1990-1991 la Superchannel sau cum se chema chestia aia pe care o retransmitea TVR când i se înfierbânta aparatura de filmare din studio.

  2. Nu de mult ai publicat ceva despre un cantec de pe albumul Abbey Road, nici atunci din cate imi aduc aminte nu au fost comentarii. Iata un precedent. Dar nu e motiv de ingrijorare. Eu cred din ce in ce mai mult ca tot ce s-a copt in secolul XX nu mai are gust, pentru multi, in secolul XXI. Asadar cine nu a auzit de Queen sau de Beatles pana acum nu a pierdut mare lucru. Oricum intalnirea accidentala cu ei le poate da senzatia de scazut (expirat). Asta doar asa, ca daca as „pocaitiza” discursul ar iesi din cele doua grupuri muzicale draci, scantei si fumuri…

    • Edi, final apoteotic. Da, am remarcat și eu tăcerea la piesa respectivă (Because). Cred că mă așteptam cel mult să te stârnesc pe tine cu vreun comentariu 😉 Sigur m-am gândit la tine când am postat clipul.

      Sincer, mă văd uneori prins între interesul pentru aceste producții muzicale (și mă gândesc mai ales la ceea ce spun versurile) și anatemele aruncate de-a lungul timpului spre zona muzicii de acest gen. Știu că sunt riscuri, n-am soluții miraculoase, dar continuu să ascult din când în când și Beatles, și Pink Floyd, și alte formații sau indivizi „suspecți”. Am eu o teorie, dar nu știu dacă e validă.

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s