Între răspunderea față de părinți și cea față de copii

Iată un articol semnat de „Vlad”, care surprinde destul de bine sentimentul celor care au vrut să schimbe ceva în țara asta, dar s-au cam săturat, fiindcă le cresc copiii și, dacă ar continua, ar trebui să-i sacrifice… degeaba.

Am ajuns la concluzia ca daca esti bun, esti prost. Ca daca esti „jmecher”, esti tare.

Asta vreau sa vada si sa invete copiii mei? Ca principiile nu au valoare, ca munca nu are valoare, ca opiniile nu au valoare, ca legile nu au valoare, ca vietile nu au valoare, ca spaga este autoritatea suprema?

Cand ai de ales intre a-ti vedea parintii neputinciosi, in lacrimi ca le pleaca unicul copil, si a-ti vedea copiii fara viitor, nu poti decat sa te desprinzi cu inima grea de lumea pe care o stiai si sa privesti inainte, catre noi locuri si o noua viata. Plec precum un invingator, la mai bine? Nu. Plec precum un invins, care nu a reusit sa faca un loc mai bun din tara sa, iar asta ii va fi crucea.

Citește articolul integral pe smartwoman.ro.

Reclame

3 gânduri despre “Între răspunderea față de părinți și cea față de copii

 1. smartwoman sau hotnews.

  Un portal de ştiri care modelează noul om. noul om este fără de Dumnezeu şi fără de ţară.

  Sunt povestiri care copiază tipicul de povestire creştinească neoprotestantă însă din care conţinutul duce la deznădejde.

  E mai bine să vă disociaţi de rezonanţa spirituală ce implică lamentarea unei madame care ia bani să scrie ceva în care nu crede. Nici nu pleacă nici nu are copii nici nu are vreo problemă clară. Dar scrie emotiv şi cameleonic.

  • Eu citesc și ce zic ei. Și, din păcate, acest text rezonează destul de puternic în mulți. Nu știu dacă e un îndemn viclean sau e pură frustrare. Să știți că am găsit îngrijorări legitime exprimate pe smartwoman.ro. Una dintre ele se referea, de pildă, la sexualizarea prematură a copiilor.

   Dacă pe aceste site-uri e așa cum ziceți dvs., atunci merită atenția noastră sporită, fiindcă ne arată cum se modelează viitorul și încotro urmeaă să ne îndreptăm în scurtă vreme.

   • Eu le evit pentru că formele păcatelor au săpat adânc în mine forme care abia aşteaptă să fie umplute sau reumplute. Din aceste ziare/portaluri de ştiri iese sunetul flautistului care ne duce în românia blazării, deznădejdii, cretinocraţiei.

    Vreau să rămân patriot, iubitor de semeni, iubitor de Dumnezeu. Lucruri care sunt băşcălite de hotnews în termeni artistici.

    Când voi vedea opinii (de la un cap la altul al articolului) anti avort, anti gay, anti seculariste, anti umanisto stiintifice, anti globalizare voi reîncepe să-i citesc.

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s