Mama este un mamifer care fată pui vii…

Imagine preluată de pe connect.in.com

…fiindcă locul mamei nu (mai) este într-o pereche cu tatăl și, împreună, să fie considerați părinții sau – horribile dictu! – familia. Nu, căci nu mai avem voie să limităm familia sau paternitatea la „șablonul” sau „tiparul” învechit.

Azi copilul poate s-aibă lângă tată încă un tată. Sau lângă mamă încă o mamă. Una, probabil, a fost cea care a ales să rămână gestantă, iar cealaltă a fost „acolo pentru suport emoțional”. Gestanta însă a putut alege bărbatul ideal din… banca de spermatoizi.

A consultat specificațiile masculului și, dacă i-au plăcut, a fost înseminată artificial cu materialul genetic dorit. Să nu care cumva să vă treacă prin minte și să vorbiți despre discriminare. Ce? N-are dudia voie să-și aleagă cea mai de calitate „marfă” pe care să o găzduiască în pântecele matern?

Doar noi, ceilalți, discriminăm, mămicile – cliente ale „băncii” – aleg. Din catalogul masculilor de prăsilă, mama a pus ochii pe unul anume. Nu s-a lăsat în voia soartei, nu a vrut să testeze „în orb”. N-a mers la plesneală, ci a avut posibilitatea să opteze dacă furnizorul să fie asiatic, negru, indian sau lapon. Deși eu tot nu înțeleg de ce să nu iei ce vine și să nu discriminezi astfel culoare pielii viitorului… produs uterin. În fine… abandonăm pista că-i înfundată.

Chiar dacă mămica face parte dintr-o familie „tradițională” (în background trebuie să vă imaginați corul huiduielilor necesare), asta nu înseamnă că e mai mult decât o femelă ce-și duce gestația până la capăt – pe cât posibil.

De pildă, în țări mai avansate decât a noastră, autoritățile se străduiesc să ia copilul cât mai devreme din… membrele anterioare ale mamei, pentru ca odrasla să nu sufere condiționări de tip retrograd.

Adică, e bine să nu audă despre credință în Dumnezeu, căci d-acolo vin toate războiele. E dovedit științific sau, chiar dacă n-o fi fost dovedit, de vreme ce suntem convinși cu toții că ura vine din religie, ce mai contează? Pericolul fundamentalismului trebuie tăiat din rădăcină.

Apoi, există pericolul ca tânărul vlăstar al societății să fie deprins prin educație cu abstinența. Poate că i s-a spus că e bine să nu facă sex cu orice halcă de carne frumos modelată care i se ivește în câmpul vizual. Asemenea concepție îi retează însă foarte mult din libertatea de exprimare a libidoului. Or asta e adevărată tragedie!

Alte mămici sunt sancționate pe line instituțională fiindcă ar fi incapabile să-și crească copiii. De unde deduc instituțiile asta? Probabil că se sesizează pe urma unei erori comise de mămica respectivă. Apoi instituțiile au grijă de copil în felul lor, foarte competent: îl plimbă prin familii de plasament una mai pitorescă decât alta, ca să-l deprindă cu diverse medii, firește.

În tot acest timp însă, se consideră că progenitura respectivă are parte de „îngrijire adecvată”. Nu mă îndoiesc că există și mame cu probleme sub calota craniană, însă societatea nu se limitează să-i ferească doar pe copiii lor.

Tendința e ca mămica să devină o doică mută, care să nu-l învețe pe copil nimic, fiindcă de acest aspect se ocupă organismele abilitate. Mama trebuie să știe doar să-i furnizeze mâncare, să-i asigure confortul termic, mental și economic.

În rest, societatea noastră se ocupă să mobileze mintea și… ce se consideră ca va mai fi având puiul.

La limită, mama ar putea să nu-l mai învețe nici să vorbească, urmând ca organismele sociale să-i țină copilului un curs de istoria limbilor astfel încât acesta să poată alege în deplină cunoștință de cauză. Vom putea întâlni situații în care mama să vorbească spanglish, iar copilul greaca veche.

Copilul e la orice vârstă suficient de mare să decidă orice pentru sine atâta vreme cât are normele sociale de partea lui.

Firesc ar fi ca, dacă nu-i place cine l-a fătat, să-și schimbe furnizoarea de confort cu una mai arătoasă, mai bănoasă ori mai blajină. El nu trebuie să sufere niciun fel de constrângeri, nici un fel de traume.

Idealul (pe care mamele surogat deja au început să-l pună în practică) ar fi ca mama – sau femela – să-și închirieze uterul, să-l livreze pe nou-născut lumii și să lase în grija societății orice formă de educație. Am scăpa astfel de enorma influență degenerată pe care o au asupra copilului așa-numitele familii.

O variantă intermediară ar fi ca mama să fi beneficiat de îndoctrinarea corespunzătoare care să asigure copilului o inserție socială fără complicații.

Producția de copii s-ar putea, cu puțin efort, standardiza și industrializa. Există semne că și oamenii sunt în stare să imite comportamentele femelelor domestice care, după ce au născut, nu mai e necesar să și alăpteze. Această sarcină este preluată relativ timpuriu de către sistemele automatizate de hrănire și îngrijire.

Scopul final și ținta supremă este ca omul de tip nou să scape de sub influența particulară a așa-zișilor părinți și să beneficieze din plin de toată educația de comun acord acceptată social. Mamele trebuie învățate – căci e știut că „instinctele materne” retrograde, rămășițe ale Evului Mediu se opun – că nu sunt decât niște femele care fată pui vii și care nu trebuie să dezvolte niciun atașament față de ei. Pe deasupra (și asta e partea frumoasă), ele nu au nicio responsabilitate față de progeniturile pe care le-au furnizat umanității.

Un gând despre “Mama este un mamifer care fată pui vii…

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s