Criză de audiență la Realitatea

Ce faci când ești în criză de rating? Sau când vrei să ți-l crești? Păi, dai bani, ca Realitatea TV! E cea mai simplă și rudimentară metodă de a atrage privirile avide ale telespectatorului sărac și disperat. Nu pui însă condiții restrictive, fiindcă descurajezi poporul cu neuron mai neexersat. Așa că dai bani prin tragere la sorți. Poate pică pleașca pe mine, își zice omul și s-apucă să-și dea cu părerea despre guvern.

În esență, manevra asta vădește un dispreț profund față de telespectator. Cu toate că e prezentată ca o mare șansă. Sau poate tocmai de aceea. Nici Caritasul, nici cumpărătorii de voturi, nici FNI-ul n-au mizat pe altceva atunci când au venit cu cash pe la nasul populației.

Mesajul mi se pare că arată cam așa. Băi, prostalăilor, stați cu ochii lipiți de ecran toată ziua, noi facem bani căcălău, că vă băgăm reclame de să vă vină acru, iar din banii ăștia vă aruncăm și vouă, în scârbă, un ciont. Cum însă nu avem posibilitatea tehnică să vă lăsăm să vă sfâșiați voi ca să-l luați (și să facem iarăși rating și din asta), tragem la sorți. Părere voastră ne interesează cam cât o interesează pe Joiana evoluția indicilor bursieri sau cursul de schimb valutar. Însă concurența e acerbă și musai să ne creștem audiența! Puneți botul la momeală!

Nu uitați că această nouă „ofertă” vine pe urma câtorva mai anemice. Pesemne că alea n-au dat roade, iar oamenii sunt acum disperați să obțină ceva. Dacă mai punem la socoteală și trivializarea accelerată a buletinelor de știri de la Realitatea (alea de la Antena 3 sunt de mult timp așa), atunci avem o imagine îngrijorătoare. Fără manea nu mai merge, fraților. Așa că băgăm bani fără număr, fără număr, fără număr… pe gâtul prostimii!

Publicitate

5 gânduri despre “Criză de audiență la Realitatea

  1. sincer asta i inceputul sfirsitului iRealitatii tv. ma bucur ca ai postat chestia asta.

    • Poate că e doar criza de vină… Ori s-ar putea să fie sfârșitul televiziunilor cu oarecare „pretenții”. N-a fost Realitatea nu știu ce, dar, măcar o vreme, viza oarecare imparțialitate. Spre deosebire de Antena 3, unde e deja hazna în toată regula.

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s