Întâmpinare

Se spune, când te muți într-o locuință nouă, că trebuie să dai o chermeză, iar oaspeții să se gândească la cadouri de casă nouă. Sper că nu e valabil și la bloguri. Mai ales că aici nu știi niciodată cine îți sunt cu adevărat vizitatorii. Așa că cel mai bine e să continuăm de unde s-a încheiat activitatea la vechea „reședință”. Vorbesc la plural deoarece mă includ atât pe mine cât și pe cititorii care, probabil, mă vor citi și aici. Pentru ceilalți oricum sunt fie o noutate, fie un episod încheiat.
Pricinile mutării sunt de natură practică și estetică. Dar am constatat că nici la „aristocrați” (cum îi numeam nu demult) nu umblă câinii cu covrigi în coadă. Puse însă în balanță, plusurile de aici au cântărit mai greu și m-am relocat.
Sincer să fiu, sunt curios ce schimbări va antrena această mutare.

Publicitate

12 gânduri despre “Întâmpinare

 1. Trecem peste treaba aristocratică şi subiectivităţi, că sunt greu de tratat :p şi urăm bună ajungere şi şedere la loc larg.

  De ce îmi plăcea blogspot. puteam insera fişiere audio, coduri html (adicătelea care şi funcţionau!). De ce nu-mi plăcea blogspot. nu reuşeam să văd o statistică a vizitelor, site-urile de pe care vin cititorii. Dar eu nu am apucat să văd prea multe acolo.

  Eu zic că îţi va plăcea wordpress mai mult. te informează mai complet. E drept, nu umblă câinii cu covrigi în coadă, dar cel puţin îi trage după el.

  Călătorie ne-lină (că-i mai interesantă) pe drumul bătătorit al drezinei! 🙂

  • Da, așa-i cu blogspot. Încă un dezavantaj serios este și estetica blogurilor. Deși se pot găsi niște design-uri mai inspirate. Marele avantaj pentru un cunoscător de script-uri (nu Scripturi 😀 ) este faptul că își poate face cam orice dorește.
   O să vedem cum și în ce fel îmi va plăcea wordpress. Deocamdată, însuși faptul că m-am transferat reprezintă o alegere…
   Covrigii aștept să îi observ.

   Mulțam de „primire”.

 2. oricum, dincolo de ‘optiunile’ unei platforme sau a alteia, continutul-cuvantul constituie esenta…
  restul ii for fun only…
  bine ai venit aici… mie mai usor sa te citesc asa…
  si sa postez si comentarii 🙂

  • Parțial de acord. Știu că există „dificultăți” în a-i citi pe unii pe alte platforme. Nu prea știu exact de ce natură. Nici nu le contest ca nefondate. Cât privește partea cu comentariile, într-adevăr, am constatat că blogurile de pe wordpress sunt mai active la acest capitol.
   S-ar putea ca explicația să rezide în aceea că wordpress a devenit o platformă mai românească decât altele.

 3. iti urez si eu sa te intelegi cat mai bine cu noua platforma! (desi nu imi pot disimula nemultumirea legata de faptul ca o tulesti din tagma noastra, a blogspotterilor :)) ).

  • Andrei, mărturisesc că sunteți câțiva cu care aș fi făcut o „frăție”. Aici îl adaug și pe Edi SSJ-istul. Oricum, mutarea nu e definitivă. Însă, la cum am judecat, am considerat-o necesară. Om vedea cât de bine am făcut. În orice caz, re-citirea mă așteaptă în continuare pe blogspot.

 4. …. si se ciocnesc in carnea mea drezine / si caii fac atac de cord!

  (Marin Preda)

  Buon natale!

  Edi

 5. Cu relocarea am dat si eu de tine, oradeanule 🙂

  Cat despre facilitatile multimedia ale platformei wordpress… se poate si aici orice, dar nu e asa de usor de introdus ca pe blogspot.

  Daca folosesti platforma wordpress pe un domeniu personal pe server inchiriat (sau propriu daca iti permiti) atunci ai acces la toate fisierele platformei si cu ceva cunostinte de php poti sa iti faci blogul asa cum vrei, sa iei un template si sa il transformi dupa bunul plac sau sa iti creezi unul nou.

  • Da, știam că în anumite condiții se poate modifica și wordpress. Dar am numai o vaga idee despre php. Am încercat o dată și am abandonat inițierea.
   Între timp însă m-am făcut celebru. Și ce aproape îmi era celebritatea în tot acest timp 😉 .
   Mulțam de vizită!

 6. Daca tu te-ai facut celebru si nu celebritatea pe tine, tot e bine…

  Cat despre drezina, iti doresc ecartament uniform si fara prea multe rampe… nu de alta, dar daca tot ai ales varianta manuala… 😉

 7. Trag nădejde că existam și înainte să devin atât de „celebru” pe cât mă aflu. Și că voi continua și după ce mă voi reîntoarce în anonimat.

  Da, urarea cred că vine bine. Și logic. Aferim!

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s